EKIPA

FitPostava.si® – osebno trenerstvo

Našo ekipo sestavljajo vrhunsko usposobljeni in mednarodno priznani osebni trenerji ter prehranski svetovalci, ki so svoje licence pridobili na najbolj prestižnem usposabljanju strokovnih delavcev na področju fitnesa v Sloveniji – EFA (Empire Fitness Association).

EFA je članica vodilne evropske organizacije na področju fitnesa in zdravja, EuropeActive, ki postavlja sodobne smernice usposabljanja ter povezuje nacionalne organizacije tega področja v EU in sorodne organizacije po svetu (ZDA, Kanada, Rusija, Avstralija in ZAE).

Naši EFA usposobljeni trenerji lahko delujejo NA CELOTNEM EVROPSKEM TRGU TER V DRŽAVAH ČLANICAH najpomembnejše evropske organizacije na področju fitnesa in zdravja, njihovo usposabljanje pa poleg klasičnega izobraževanja vključuje tudi poglobljeno izobraževanje o skrbi za zdravje vadečih, menedžmentu v športu in športni psihologiji, zato lahko k procesu treninga pristopajo na celovit in sodoben način.

POSLANSTVO

S preoblikovanjem postave in svetovanjem o zdravem načinu življenja izboljšujemo kakovost življenja, sposobnosti, videz in samozavestter izvajamo celostne preobrazbe naših strank, ki vključujejo popolne začetnike, rekreativce ter tudi polprofesionalne in profesionalne športnike vseh starosti in obeh spolov.

Naši vrhunsko usposobljeni trenerji in svetovalci so specializirani za različna področja osebnega trenerstva ter stremijo k učinkovitim in zdravim rezultatom na področjih:

  • hujšanja,
  • pridobivanja mišične mase,
  • pridobivanja kondicije,
  • priprave za vrhunske športe,
  • bodybuildinga,
  • rehabilitacije po poškodbah,
  • prehranjevanja …

Kjer je VOLJA, NI OMEJITEV!

Prijava na FitPostava novičke

Prijavite se na naše e-novičke, mi pa vas bomo obveščali o novostih, posebnih ugodnostih in še marsičem!