Odgovori na NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

Kako lahko stopim v stik s FitPostava.si?
Pišete lahko na info@fitpostava.si, ali naročite naše storitve prek kontaktnega obrazca.

Kdo bo moj osebni trener?
Osebnega trenerja vam bomo dodelili glede na vaš cilj (hujšanje, pridobivanje mišične mase ali kondicije, priprava na tekmovanje, rehabilitacija …) in željeno lokacijo treningov. Vsi osebni trenerji so vrhunsko usposobljeni z mednarodno veljavno licenco EFA ter strokovnjaki na svojem področju.

So cene treningov razlikujejo med trenerji?
Vsi trenerji FitPostava.si® so strokovnjaki na svojem področju in svoje storitve ponujajo po enaki urni postavki. Cene pa se lahko razlikujejo glede na paket/storitev, ki jo izberete. Več informacij o storitvah in paketih najdete na glavni strani.

Kdaj in kako placam trening oziroma svetovanje?
Najprej izberete storitev in izpolnite kontaktni obrazec, nato po e-pošti prejmete predračun. Ko je predračun plačan, pošljemo vse podatke (ime trenerja oziroma svetovalca, telefonsko številko, kraj in lokacijo srečanja …).

Kdo lahko naroči treninge oziroma svetovanje pri vas? Naši trenerji in svetovalci so na voljo vsem: popolnim začetnikom, rekreativcem, polprofesionalnim in profesionalnim športnikom. Storitve nudimo po celi Sloveniji (odvisno od razpoložljivosti trenerjev).

Kje potekajo treningi oziroma svetovanje?
Na lokaciji, ki jo označite v kontaktnem obrazcu. Treningi običajno potekajo v fitnesu (izberete ga lahko sami med tistimi, ki so na voljo glede na lokacijo), lahko pa tudi pri vas doma ali na prostem.

Ali lahko narocilo odpovem in dobim povrnjen denar?
Vračilo denarja po plačilu predračuna ni možno. Po dogovoru pa lahko prestavimo prvo svetovanje oziroma trening na kasnejši termin. Za nadaljnja srečanja s trenerjem oziroma svetovalcem se dogovarjate sproti.

Ali lahko tudi sam postanem trener oziroma svetovalec FitPostava.si?
V svojo ekipo vedno z veseljem sprejmemo usposobljene osebne trenerje in prehranske svetovalce. Več o pogojih in naši ponudbi za člane lahko preberete na strani ZA TRENERJE.

Kaj mi lahko prinesejo vaše storitve?
Naše storitve so namenjene temu, da vam pomagajo najti pot do bolj aktivnega in zdravega življenja. Naše stranke poročajo o izboljšanih telesnih sposobnostih, boljšem počutju, manj zdravstvenih težavah, večjem zadovoljstvu s svojim videzom, višji samozavesti, manj stresnem življenju…

Ali lahko tudi sam postanem trener oziroma svetovalec FitPostava.si®?
V svojo ekipo vedno z veseljem sprejmemo usposobljene osebne trenerje in prehranske svetovalce. Več o pogojih in naši ponudbi za člane lahko preberete na strani ZA TRENERJE.

Kaj ponujate trenerjem, ki sodelujejo z vami?
Trenerjem ponujamo delo na željenem področju vadbe, možnost pridobitve številnih strank, promocijo in oglaševanje ter sponzorski material (majice, popuste …).

Kjer je VOLJA, NI OMEJITEV!

Prijava na FitPostava novičke

Prijavite se na naše e-novičke, mi pa vas bomo obveščali o novostih, posebnih ugodnostih in še marsičem!